Блог

ПРЕПОРЪКИ ПРИ ПОДАГРА С ПРОДУКТИ TianDe

Курс за един месец включва:

 1. Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник ( Код: 123918 ) – една опаковка.
  Прием: по 1 чай сутрин по време на храна.
 2. Прочистващ фиточай за бъбреци ( Код: 123922 ) – една опаковка.
  Прием: по 1 чай вечер по време на храна.
 3. Детоксикационен пластир за крака ( Код: 41314 или Код: 41328 ) – 30 опаковки.
  Приложение: Поставят се на ходилата по посочения на опаковката, като при подагра се поставят малко по-нагоре към пръстите,за да може пластира да обхване биологично активните точки, които са проекция на бъбреците. Препоръчително е да се постават вечер между 21:00 – 22:00 часа. Отстраняват се на сутринта.
  Минималния курс за прилагане на пластирите е 21 дни, като препоръката е за поне 30 дни.
 4. Пластир за тяло „Яощен Форте“ ( Код: 30111 ) – 3 опаковки
  Приложение: Изрязва се парче с размер 2/2 см. и се залепя  на  биологично активната точка Юн цюань ( вижте на схемата по-долу ) .  За по-добро действие на пластира, преди поставянето му, натиснете с палец 25 пъти точката Юн цюань, така тя се активира. Минималния курс за прилагане на пластирите е 21 дни, като препоръката е за поне 30 дни.
 5. Пластири за тяло „Чжуйфен  Форте“ ( Код: 30106 ) – 2 опаковки
  За да може да се понижи болката и да се ускори процеса по подобряване на състоянието. Залепяйте на горната част на ступалото ивички от пласира Чжуйфен.
 6. Цитрокалцевит ( Код: 113004 ) – 2 опаковки
  Прием: 2 пъти по 2 таблетки за дена.
 7. Вода – минимум 33 мл. на килограм тегло.
  Ако усетите повишена болка от прилагане на пластира за детоксикация, увеличете приема на вода над 33 мл. на кг. тегло.

 

ЗА ПРОДУКТИТЕ:

Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник. 
Билките, които влизат в състава на Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник, оказват терапевтично действие върху остри и хронични възпалителни заболявания на пикочния мехур, на простатната жлеза, при първи и втори стадии на аденом на простатата и хронично възпаление на пикочния канал.
Билките в състава оказват въздействие върху възпалителни процеси на пикочната система.Основната съставки във Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник е Горската върбовка.
Интересно е, че на руски името на тази билка е Иван-чай , а на английски език е fireweed (огнена трева), което отразява способността й да расте по местата, където е имало пожар.
В народната медицина горската върбовка се използва като противовъзпалително средство за лечение на болестите на гърлото, стомаха, червата, бъбреците, простатата и пикочния мехур. Отвара от горска върбовка се използва при главоболие, безсъние, малокръвие, вътрешни кръвотечения. Официалната медицина признава, че веществата, които се съдържат в горската върбовка, са способни да се борят с тумори на простатата и заболявания на пикочополовата система.
Прочистващ фиточай за бъбреци
Билките, които влизат в състава на продукта, ускоряват процесите на самоочистване на организма, способстват за извеждането на излишните течности и шлаки, ликвидират отоците и регулират работата на бъбреците и пикочния мехур. Нормализирайки водния баланс на организма и ни избавят от излишните килограми.
Билката император на този чай, има деуретично действие, прилага се при бъбречнокаменни болести, холецистит, подагра, остри и хронически заболявания на бъбреците, отоци от различен произход (в т.ч. и при сърдечна недостатъчност), церебрална атеросклероза и хипертония, която съпровожда нарушаването на функциите на черния дроб и бъбреци.
Детоксикационния пластир
Изключително мощно средство, което извежда солите на пикочната киселина, извън тялото се явява.
Детоксикационния пластир изтегля токсините, в това число и молекулярните кристали на солите на органичната пикочна киселина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *