Блог

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

Алергии, обриви и възпаления по кожата, лош дъх, внезапна загуба или наддаване на тегло, постоянна умора и сънливост, бледа и „проблемна“ кожа на лицето, чести респираторни заболявания … Мислите ли, че спешно трябва да се консултирате с козметолог, фитнес треньор, зъболекар? Имате стотици предположения на какво се дължи това, може да бъде всичко …

Само не и паразити!

Да, да, много хора дори не мислят, че може да имат хелминти и други „неканени гости“. Междувременно експертите твърдят, че няма нито един възрастен, който да не се е сблъсквал с проблема с паразитозата. Просто информационната информираност на населението не е толкова висока по този въпрос, колкото бихме искали. Между другото, ако изведнъж искате да възразите и кажете, че спазвате всички предпазни мерки: измивате добре ръцете си, плодовете и зеленчуците, варите месо и т.н., тогава знайте, че можете да се заразите с хелминтиаза, без дори да напускате дома си!

Хелминтиазата често е много трудна за диагностициране. Паразитите се намират в много органи, от стомашно-чревния тракт до черния дроб. „Живеенето“ на хелминти в организма предизвиква множество проблеми: те не само отслабват имунната система, но и стават виновници за сериозни заболявания.

Да се ​​отървем от паразитите е първата, много важна стъпка по пътя към здравето! Без тях, човек забележимо подобрява общото си състояние и външен вид.
Програмата “Основно почистване” ще ви позволи да се отървете от паразитите много лесно, ефективно и нетравматично за тялото.

Активните компоненти на продуктите на TianDe ще помогнат за почистването на организма, подобряване  функционирането на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката, пикочния мехур,както и цялостно укрепване на имунната система.

ПРОГРАМА „ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ“ ( Антипаразитна)

Етап 1 – задължителен
Продължителност – 30 дни

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 1 месец

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *