Блог

БАЗОВА ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ ( 45 ДНИ )

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ (или ендоекологична програма за пречистване на организма / Ендоекология – чистота на вътрешната среда на организма )
е насочена за намаляване нивата на интоксикацията в тялото.

Твърде много химически вещества навлизат в нашите живот. Съвременните хора и жителите, както на малки така и големи градове са заобиколени от токсични вещества навсякъде. Вдишваме изгорелите газове, често използваме некачествена храна, консервирана, пием некачествена вода, злоупотребяваме с лекарствена, използвайки ги с или без причина.

Всяко химическо вещество, постъпило в организма в количество, способно да наруши жизненоважните му функции, се превръща в отрова – токсин. (от гръцки. toxon – „отрова“). Токсините не само навлизат в тялото отвън – с въздух, храна, вода, лекарства (екзотоксини), но също така се образуват вътре в нас  (ендотоксини) в процеса на живот.  Количеството на ендотоксините се увеличава, когато тялото
се бори срещу заболявания на черния дроб, бъбреците, метаболитни нарушения.
Токсините  се натрупват в кръвта, лимфа, мастната тъкан, в междуклетъчното пространство, в ставите, мускулите.
Такова натрупване води до опиянение -отравяне на тялото с токсични вещества.
След прекарано инфекциозно заболяване или преяждане и прекаляване с алкохол, може да се предизвика остра интоксикация.

Симптоми за интоксикация са:  главоболие, слабост, сънливост, гадене ( бързо се появяват и след минути изчезва ),
всички тези симптоми се появяват от стремежа на тялото да премахва токсините.

Има и хронична  „увеличаваща се“ интоксикация, която е придружена от летаргия, слабост, умора веднага след събуждането, бърза умора и понижен здравен статус, увреждане на паметта, болка в мускулите, чести респираторни инфекции. Потенето може да се увеличи, апетитът намалява и сексуалната активност отслабва.

Своевременно освобождаване на тялото от токсини  е най-важният компонент от оздравителният процес!
Първоначално природата се е погрижила за човека, и цял „чистващ се екип“ работи за детоксикация на организма:
– имунната система, стомашно-чревния тракт, лимфната системи, черен дроб, бъбреци, кожа…
Всички органи и системи работят непрекъснато, но, уви, те не са в състояние да издържат на натиска на цивилизацията и не могат  да се справи с увеличеното натоварване . Ако един от органите не изпълнява задълженията си, то тогава друг се отзовава за помощ. В резултат на това
“ помощника“ орган, също се оказва пренатоварен.
В съвременните условия на живот на организма често не може да се справи сам със задачата пречистване, той се нуждае от допълнителна подкрепа – детоксикация.

БАЗОВА ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ на компания ТианДе ще помогне да поддържате всички системи в организма, способни да се справят с извеждането на токсини.
ƒ Интоксикацията може да остане незабелязана ( без симптоми )  За да се предотвратят евентуални последици за вашето здраве се
препоръчва прилагане на програмата  2 пъти годишно.
ƒ Имате нужда от специализирана програма за поддържане на конкретна система?
Започнете от „базата програма за детоксикаци“, разтоварете тялото и преминете към програма насочена към конкретната система – орган.

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ ( базова )

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ. Продължителност – 15 дни

От пречистването на черния дроб и стомашно-чревния тракт зависи здравето на целият организъм.
Черният дроб е един от най-важните органи за детоксикация и добър метаболизма. Той изпълнява повече от 500 отделни функции в тялото и е също така „храносмилателен орган“, т.е е  участник във всички видове метаболизъм, включително хормонален. Той е основната биохимична лаборатория, основната охрана и филтърът на тялото, проектиран да неутрализира вредни вещества, идващи отвън с храна, въздух,
лекарства или отрови, които се образували в самото тяло. Повечето токсини с кръвен поток навлизат в черния дроб, където се неутрализират.
Здравият черен дроб е ключът към нормалната работа на червата. А нездравите черва „държат в напрежение“ цялото човешко тяло.

Учените са изчислили, че за 75  години живот на човек, през червата средно преминават 30 тона храна и 50 000 литра течност.
И до 30-годишна възраст в организма се натрупват от  5 до 16 килограма неразградени хранителни отлагания! Именно в червата започва затлачване. Ако неразградените хранителни остатъци не се изчистят и останат за дълго време, тогава те започват да се абсорбират в кръвта. Могат да доведат до застой в тазовите органи, проблеми на гениталната област, варикоза, разширяване на вените.

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ II ( базова )

ОСНОВЕН ЕТАП. Продължителност – 15 дни

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ III ( базова )

ЗАКРЕПВАЩ ЕТАП. Продължителност – 15 дни

Можете да създадете свое собствено меню или да използвате готови решения от TianDe. Корпорацията е разработила специално цяла колекция от хранителни продукти. Това са продукти:
– подходящи за разтоварване на тялото;
– нискокалорична, балансирана, лесно смилаема храна;
– баланс на компонентите, необходими на съвременния човек;
– естествени съставки;
– универсални целодневни храни.

One thought on “БАЗОВА ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ ( 45 ДНИ )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *