Блог

ПРОГРАМА „СТОП НА ЦЕЛУЛИТА“

Програма „Стоп на целулита“

Искам да нося късите си панталонки. Харесах си нов бански. Искам да облека любимата си минипола на партито тази вечер .Стоп! Какво е това?! Целулит! В специално разработената програма „Стоп на целулита“ на корпорация ТианДе, ще намерите всичко необходимо за борба с целулита.

Навярно мнозина от вас са се сблъсквали с подобна ситуация като тази. Целулитът не щади никого, нито спортисти, нито танцьори, нито модели. Според статистиката 8 от 10 жени, независимо от възрастта, телосложението или физическата си активност, страдат от целулит. Много хора смятат, че целулитът е просто един естетически проблем, но това не е така. Целулитните подутини, т.нар. „портокалова кожа“,  представляват уголемени мастни клетки, в които е нарушена микроциркулацията. Нека да обясним, защо тези клетки набъбват и стават видими с просто око.

Една от основните причини е интоксикацията на тялото. Много от токсините са мастно разтворими, а мастната клетка е тяхното депо.  Когато органите за детоксикация не могат да се справят с елиминирането на токсините, те се „утаяват“ и постепенно се натрупват в мастната клетка, като я издуват.

Следващата причина е смяната на хормоналните нива. По време на бременност, менопауза и пубертет най-често се появява целулитът. Развитието му също много се влияе от заседналия начин на живот, небалансираните диети, вредните навици, носенето на тесни дрехи, ежедневния стрес и др.

РЕШЕНИЕ.

Първата ви задача е да се премахне причината отвътре. Обърнете внимание на работата на червата, на храносмилането на храната. За да се нормализира метаболизма и да се възстановят всички функции на организма, той трябва да се освободи от токсините и да се поддържа правилна активност на стомашно-чревния тракт и черния дроб. За целта е добре първо да започенете с програмата за основна детоксикация. И след това да преминете към програма  „Стоп на целулита“, която е насочена към елиминиране на задръстванията на лимфната и венозната система, както и за корекция на метаболитните процеси.

Втората ви задача е да подобрите лимфния дренаж, да се погрижите за състоянието на кожата и да я укрепите. Ако кожата ви е тонизирана и има нормално ниво на влага, мастните подутини не се виждат. Когато кожата ви започне да губи своята твърдост и еластичност, мастните клетки започват да се издуват, като изтъкват навън дехидратираната кожа.

За да постигнете желания резултат, моля не забравяйте да спазвате правилен режим на хранене, масажи и редовни физически упражнения.

Етап 1
КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ за стройно тяло (редовна употреба)

Етап 1 – основен
Продължителност – 1-2 месеца (повторете курса, ако е необходимо).
Преди курса препоръчваме да преминете през Програма за „Базисна детоксикация“

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 1 месец

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
Препоръчителна разтоварваща диета с ограничение на животински протеини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *