Блог

ПРОГРАМА „БОДРОСТ И ЕНЕРГИЯ“

Програма „Бодрост и енергия“

„Колко съм уморен!” – днес тази фраза се чува често, дори от млади хора, които не извършват тежък физически труд. Спомнете си колко често изпитвате умора? Събуждате се и се чувствате уморени, след няколко часа нямате вече сили. До обяд енергията ви е изчерпана, а до края на деня сте като „изцеден лимон“. Става все по-трудно да възприемате големия поток от информация и концентрацията на вниманието се превръща в почти невъзможна задача. Гледате енергичните хора и се чудите откъде те получават толкова енергия. Програма „Бодрост и енергия“, разработена от корпоарация ТианДе, може да ви помогне да решите тези задачи.

Мнозина дори не се опитват да открият причините за липса на енергия, те просто пият „химическа“ енергия или прекалено много кафе. Но тези напитки са отчасти един от факторите, които намаляват енергията: човек получава временна енергичност, допълнително напрягаща организма, който вече е отслабен от отрицателните ефекти на околната среда, недохранването и начина на живот. Червата, от чието нормално функциониране зависи енергията ни, са особено стресирани… Ако работата на стомашно-чревния тракт е хармонична, човек е весел и енергичен, а когато перисталтиката е нарушена, усеща умора.

За да бъде животът ви изпълнен с бодрост и енергия, в следствие на отличното ви здравословно състояние, трябва да направите две неща:

  • Да разтоварите тялото, като го облекчите от всичко, което е излишно.
  • Да го насищате с естествени адаптогени, витамини, макро- и микроелементи.

Етап 1 – задължителен
Продължителност – 15 дни

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 15 дни

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *