Блог

С КАКВО ДА СЕ ЗАПАСИМ ЗА ПРЕКРАСНАТА ЕСЕН?

С какво да се запасим за прекрасната есен?

Златната есен вече е на прага и всички я чакаме със затаен дъх! Ранната есен е невероятно комфортно и приятно време. Прекрасно е за разходки на свеж въздух с близки и приятели, за каране на колело в парка, като цяло е идеално време да бъдем по-продуктивни и по-активни.

Това е така, защото лятото ни зарежда с енергия! А през ранната есен ние сме готови да покорява всички върхове, да се развиваме, да учим, жадно да поглъщаме информация, бързо да я усвоим и да започнем нови проекти.

За да се запази тази енергия и активност за по-дълго време, а не само до първите дъждовни дни, трябва да се заредим с полезни енергийни помощници: витамини, чайове, сушени плодове, кисели и… необикновени „моливи”.

Специалистите на компания ТианДе знаят колко е важно навреме да се осигури опора на организма и да се запази запаса от енергия, заради това създадоха няколко продукта, които ще ви помогнат с това.

ПРОДУКТИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ИМУНИТЕТА И ЕНЕРГИЯТА

ДЖИНДЖИФИЛОВ ЧАЙ

Джинджифилът е растение с ефективни противовирусни свойства, природен антибиотик и източник на силен имунитет. Точно заради невероятните си свойства чаят от джинджифил е много полезен и необходим на всеки. Чаят „Златен джинджифил” помага за укрепването на имунитета, почиства организма от всичко излишно, а също така нормализира апетита.

златен джинджифил

ЧАЙ „СЕЗОННА ТЕРАПИЯ”

Фиточаят „Сезонна терапия” с липа, сладък корен и малина ще ви помогне да посрещнете всеки сезон напълно оборудвани! Той укрепва имунитета и с него ще се чувствате отлично дори в най-хладното и влажно време! Фиточаят на 100% се състои от естествени суровини – алтайски плодове и диви билки.

сезонна терапия

ФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС „ЧАГА И МУМИЯ”

Комплексът, подсилен с гъба чага, мумия и арония, помага за повишаването на устойчивостта на организма към вирусни инфекции, стимулира енергийния обмен, подобрява работата на стомашно-чревния тракт, на черния дроб, понижава интоксикацията на организма. Активните съставки са с насочено действие към поддържането на организма по време на простудни заболявания, а също така помагат при синдром на хронична умора. Осен това, комплексът повишава устойчивостта на организма към стресови ситуации.

чага

ПЕКТИНОВ КИСЕЛ С БОРОВИНКИ

Вкусната и гъста напитка съдържа сини боровинки, сок от черни боровинки, джинджифил, екстракт от гроздови семки, пребиотик инулин, пектин, овесени влакна. Тези компоненти спомагат за лесното усвояване на напитката, помагат на организма за пречистването от токсини и шлаки, подобряват работата на стомашно-чревния тракт. Антоцианините на гроздовите семки, черната и синята боровинка възпрепятстват преждевременното стареене, намаляват чупливостта на капилярите, поддържат здравето на очите.

кисел с боровинки

СТИК-БАЛСАМ „MINT CHERRY”

Това е удобен и достъпен за всеки продукт за ароматерапия. Миксът от натурални масла за интензивен освежаващ и хармонизиращ ефект е заключен в компактен стик за респираторно вдишване. Вътре в него има специален филтър, който е напоен с натурални масла от ментол, борнеол, евкалипт и екстракт от див черешов цвят.

стик-балсам

Запасете се с нашите сезонни продукти и нека вашата есен бъде бодра, позитивна и активна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *