Блог

САПУН ЗА МИЕНЕ НА СЪДОВЕ ОТ ДЪРВЕТАТА

Сапун за миене на съдове от дърветата

Препаратът за миене на съдове от ТианДе е създаден на основата на природните миещи вещества – сапонини, които се съдържат в кората на сапунения орех. Препаратът е ефикасен и деликатен.

  • Качествено почиства всички замърсявания, остатъци от храни и мазнини.
  • Неутрализира бактериите и неприятните миризми.
  • Лесно и напълно се отмива от съдовете.
  • Съхранява естествения pН-баланс на кожата и за разлика от синтетичните препарати не предизвиква киселинни реакции. Вашите ръце и нокти остават красиви и здрави, дори след продължителен контакт с вода.

САПОНИНИ

Сапунен орех се наричат плодовете на дърво от вида Сапиндус, които растат в тропиците и субтропиците. Реално това не е орех, а плод, чиято кора след време силно се втвърдява. И точно в нея се съдържат екологично чистите почистващи вещества, наречени сапонини.

При случайно попадане в стомашно-чревния тракт, сапонините се преработват без неприятни последици. С успех ги приемат в хранителната промишленост при производство на халва, газирани напитки и др.

Ние мислим, че колкото повече пяна има, толкова по-добре почиства препаратът. А истината е, че няма пряка връзка, но е свързано със съдържанието на агресивните химични вещества. Представете си как течност само с една капка дава обилна пяна за цяла купчина съдове и как „отмива” нашия стомах и другите органи.

Сапонините, образувайки малко по-малко пяна в сравнение със синтетичните повърхностно активни вещества, прекрасно измиват съдове. С препарата за миене на съдове „Екосфера” могат да се мият зеленчуци и плодове и след това веднага да се ядат, без да се белят! Препаратът на основата на сапунен орех ще изчисти не само замърсяванията, но и микробите, благодарение на антибактериалните свойства на сапонините.

Доказано е, че препаратът на основа на сапунен орех „Екосфера” не оказва дразнещо действие върху кожата и очите.

ИКОНОМИЯ С ТИАНДЕ

Компания TianDe осигурява икономия в дома: препарат за миене на съдове на основа на сапунен орех има икономичен разход и обем 500 мл. Но най-ценното нещо, което вие извличате от него е запазването на здравето и екосистемата.

Купувайки препарат за миене на съдове на основата на сапунен орех, вие спонсорирате засаждането на едно иглолистно дърво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *