Блог

СТОПЛЕТЕ КРАКАТА СИ С TALASSO

Стоплете краката си с Talasso

Китайска мъдрост гласи: пази на дървото корена, а на човека – краката. Според теорията на рефлексотерапията в човешкото тяло има над 360 биологично активни точки (акупунктурни точки), от които над 60 са на ходилата.

Нужно ли е да споменем колко често всеки един от нас настива заради краката си? И трябва ли да отбелязваме откъде започват здравословните проблеми?

talasso

СЕЗОНЪТ НА ТОПЛИТЕ ВАНИ

Сега, когато есента е в разгара си, е време да се сдобиете с няколко кутии от затоплящия комплекс „Talasso”. И ако случайно си намокрите краката, ще знаете, че ще се справите с този проблем и няма да позволите на хипотермията да стане хронична. Желето е невероятно меко на допир и обгръща с топлина.

talasso

И сега ще ви разкажем по-подробно за продукта. В една опаковка ще откриете три пакета.

  1. Термоактивен комплекс – точно с него започва полезната процедура. Добавете във водата специалните хидрогранули и те бързо ще се превърнат в приятно топло желе, приличащо на мокър сняг. Краката ви ще се почувстват прекрасно в „снежната” затопляща смес. Тази невероятна процедура ще впечатли децата и профилактичната ваничка може да се превърне в увлекателна игра.

В състава на продукта има екстракт от чили, който притежава затоплящ ефект, подобрява кръвообращението и оказва антимикробно действие.

  1. Във втория пакет се съдържа дезодориращ комплекс, който ще ви помогне да се справите с излишното потене. Като добавите във ваната праха от този пакет, вие ще видите бавното „топене на снега”. „Снежните” гранули ще се превърнат в течен гел, който обгръща краката. Добавете го в „желето” и продължете процедурата.

В този етап участват природни натриеви кристали, които регулират потенето и спомагат за премахването на неприятната миризма.

  1. След като затоплите краката, преминете към финалния етап – масаж. Третият пакет съдържа комплекс с масла, които благоприятно действат на стъпалата, омекотяват кожата и предпазват от поява на мазоли.

Масажът с масло от маслини и камфорова кора омекотява загрубялата кожа, спомага за премахването на мазолите, запълва недостига на кожни липиди, образувайки защитен невидим филм.

КАК ПРАВИЛНО ДА ЗАТОПЛЯМЕ КРАКАТА?

talasso

Оптималната продължителност на процедурата е 20 минути. От дългите вани полза няма, особено за възрастните хора. Ваничка може да си правите всеки ден или през ден.

Водата трябва да бъде с приятна температура, не гореща и не ледено студена! Първоначално, може да налеете вода около 38 градуса, а след това да добавите малко по-гореща, но не повече от 43 градуса. Нивото на водата трябва да е до глезена и повече. По време на процедурата може да движите краката си, това е полезно.

Пазете краката си от хипотермия  и не забравяйте за ползите на топлата вана Talasso!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *